zondag 27 oktober 2019

Eens Gepakt


Het tweede deel van een serie psychologische thrillers geschreven door Blake PierceIn het noorden van New York worden vrouwen vermoord, hun lichamen worden op mysterieuze wijze in kettingen gehangen aangetroffen. Gezien de bizarre aard van de moorden - en het gebrek aan aanwijzingen - wordt de FBI erbij geroepen en is er maar één agent tot wie ze zich kunnen wenden: Special Agent Riley Page.

Riley, die nog van slag is over haar laatste zaak, wil geen nieuwe klus aannemen. Want ze is er nog steeds van overtuigd dat er een voormalig seriemoordenaar rondloot die haar stalkt. Maar ze weet dat haar vermogen om de geest van een seriemoordenaar innen te dringen en haar obsessieve karakter nodig zijn om deze zaak op te lossen. En ze kan gewoon niet weigeren; zelf niet als dat haar tot het uiterste zal drijven.

Rileys zoektocht brengt haar dieper in de verwarde geest van een moordenaar, en leidt haar naar weeshuizen, psychiatrische inrichtingen en gevangenissen in een poging om zijn psychose helemaal te doorgronden.

Ze beseft dat ze het tegen een ware psychopaat opneemt en ze weet dat hij snel weer zal toeslaan. Maar haar baan staat op de tocht en haar gezin is het doelwit... Met haar kwetsbare geest die op instorten staat, zou het allemaal te veel voor haar kunnen worden - en te laat.

Eens Gepakt is een duistere psychologische thriller et een spanning die je hartslag omhoog jaagt. Het is het tweede boek in een aangrijpende nieuwe serie - met een geliefd nieuw personage - die ervoor zorgt dat je tot laat in de nacht blijft doorlezen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten